Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ακυρώθηκε το δείπνο των παικτών στο Anfield

Ακυρώθηκε το δείπνο των παικτών στο Anfield

Μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Premier League για πρώτη φορά από το 1990 βρίσκεται η Liverpool και όλη η συγκέντρωση των παικτών βρίσκεται στον αγώνα με την Huddersfield. Για τον λόγο αυτό ακυρώθηκε το δείπνο της Πέμπτης στο Anfield.

Ήταν προγραμματισμένο ένα δείπνο για το βράδυ της Πέμπτης με τους Trent Alexander-Arnold, Jordan Henderson και Alex Oxlade-Chamberlain και 450 οπαδούς της ομάδας. Οι τρείς παίκτες ήταν προγραμματισμένο να δειπνήσουν με τους οπαδούς, να απαντήσουν σε ερωτήσεις και να πουν ιστορίες στον κόσμο από την ποδοσφαιρική τους καριέρα σε Liverpool και Εθνική Αγγλίας.

Τελικά, αυτό δεν θα συμβεί, διότι οι Reds υποδέχονται την Huddersfield στο Anfield το βράδυ της Παρασκευής και ο Jürgen Klopp θεώρησε σωστό να μην πραγματοποιηθεί η εκδήλωση της Πέμπτης, ώστε να παραμείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι οι παίκτες στα κρίσιμα ματς με Huddersfield για την Premier League και Barcelona για το Uefa Champions League.

Όλα τα εισιτήρια για την εκδήλωση της Πέμπτης είχαν πωληθεί και οι οπαδοί μπορούν είτε να κρατήσουν για μελλοντική ημερομηνία, στην οποία θα πραγματοποιηθεί το δείπνο, είτε να πάρουν όλα τους τα χρήματα πίσω από τον σύλλογο.

Η Liverpool απολογήθηκε μέσω μηνύματος στους 450 οπαδούς της ομάδας και θα ορίσει σύντομα νέα ημερομηνία.

Τα εισιτήρια κόστιζαν £90 για τους ενηλίκες και £45 για τα παιδιά κάτω των 16 ετών.

Ακυρώθηκε το δείπνο του Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com